web analytics Karbon Fiber Güçlendirme - Kolon, Perde Güçlendirme, Kırım Ustaları
Sizin İçin Açığız: Pazartesi-Cumartesi 8:00 - 18:00
  • Bize Ulaşın

    Ahmet Usta : 0538 618 54 40

  • E-Mail Gönderin

    bilgi@kolonperdeguclendirme.com

  • İletişim

ENDÜSTRİYEL GÜÇLENDİRME

 ENDÜSTRİYEL GÜÇLENDİRME

Endüstriyel Tesis Güçlendirme

Ülkemizde endüstri alanında ,yurt içi olsun , yurt dışı olsun bir çok alanda faaliyet gösteren küçük, orta ve büyük ölçekli firmalar depreme karşı Endüstriyel Tesis Güçlendirme yaptırır. Bunlar arasında türk ve bir çok yurt dışı menşeyli firmalar mevcuttur. Endüstrinin bir çok alanında üretim ve depolama alanları yoğun bir şekilde kullanılmaktadır.

Endüstriyel Tesis Güçlendirme Neden Yapılır

Endüstri alanları içinde zemin betonu, taşıyıcı sistemler, makine ayakları, tanklar , havuzlar, ofisler, depolar, üretim haneler bir çok kısmında aktif kullanımdan dolayı yıpranmalar, hasarlar, kazalar, çökmeler meydana gelir. Bu nedenle Endüstriyel Tesis Güçlendirme işleminin yapılmasına ihtiyaç duyulur. Dünya genelinde endüstri alanları için üretilen beton, beton katkıları, koruyucu kaplamalar , boyalar, epoksiler mevcuttur. En önemli olan iş dallarından biri olan güçlendirme , onarım, bakım uygulaması, endüstri alanının en çok maliyet ayırılan  kısımlarındandır. Aktif kullanımdan dolayı onarım yapılan kısımların, iş hızını etkilememesi gerekir. Bu yüzden endüstri alanında yapılan güçlendirmeler neredeyse sürekli olarak devam eder.

Endüstriyel Tesis Güçlendirme Nasıl Yapılır

Yapılan endüstriyel güçlendirme sistemleri hızlı, pratik ve iyi sonuç vermelidir. En çok gözlenen beton çatlakları ve beton oturmalarını güçlendirmek gerekir. Böyle durumlarda beton çatlağı olan yerlerde epoksi enjeksiyon sistemi kullanılır. Tespit edilen çatlaklara epoksi macun sürülerek kapatılır. Bu sayede çatlaktan epoksi enjeksiyonun çıkmaması engellenmiş olur. Endüstriyel tesislerin güçlendirilmesinde daha sonra beton içine yerleştirilmiş olan çelik dübellerden , basınçlı makinalar ile epoksi enjekte edilir. Çatlamış olan beton birbirine yapışmış olur.

 

 

 

Ahmet Usta
Erzincan fiber karbon güçlendirme, erzincan , erzincan inşaat ustası, inşaat ustası, istanbuk inşaat ustası, kolon güçlendirme, perde güçlendirme, kolon perde güçlendirme,karbon fiber kolon güçlendirme, karbon fiber kolon güçlendirme fiyatları,kolon güçlendirme karbon fiber,karbon fiber ile güçlendirme,karbon plaka güçlendirme,frp kolon güçlendirme,karbon fiber güçlendirme malzemeleri, karbon fiber bina güçlendirme,karbon elyaf bina güçlendirme,,karbon güçlendirme,karbon fiber döşeme güçlendirme,karbon fiber kolon güçlendirme fiyatları